Последни објави

Бакер Тили Јоанидис

Награда за мрежа на годината

Повеќе...
Бакер Тили Јоанидис

Бакер Тили Јоанидис стана независен член на Baker Tilly International

Повеќе...
Бакер Тили Јоанидис

Светска конференција 2013

Повеќе...
2015

The Audit Company Joanidis became an independent member of Baker Tilly International

The Audit Company Joanidis became an independent member of Baker Tilly International on the 3th of February, 2015.

The Audit Company Joanidis became an independent member of Baker Tilly International on the 3th of February, 2015. Audit Joanidis has been successfully monitored for quality of their work by Ljubica Joanidis, the founder of the Auditing Joanidis LLC, and by the Department of Quality Control of Baker Tilly International, London UK.

Корпоративно видео

Оваа веб страна користи Колачиња("Cookies")

Нашата веб страна користи колачињата со цел да овозможиме подобро корисничко искуство. Со користење на нашата веб страна, се согласувате да користиме колачиња.