Great relationships
Great conversations
Great futures.

Нов идентитет

Горди сме да го откриеме новото лого, визуелниот идентитет и новото мото – Now for tomorrow - како дел од тековната еволуцијаta на брендот Baker Tilly.

Зошто Бакер Тили Јоанидис?!

Создаваме значаjни искуства со нашите клиенти за решавање на нивните проблеми и искористување на новите можности.

Глобалното влијание на нашата мрежа нè прави исклучителни претставници на нашата професија.

2018 година

Корпоративно видео на нашата мрежа

Основите на брендот

image graph

Ние веруваме во моќта на одлични односи, конверзации и идни соработки. Тие го презентираат тоа за кое што ние сме насочени и кое што сакаме да го постигнеме.

20 години искуство

Успехот доаѓа кога одиме напред. Ние ќе ве водиме низ променливиот бизнис свет, преку спојување на знаењето и личните меѓусебни односи за да помогнеме за успешна иднина. Да се соочиме со иднината, заедно.

Повеќе за нас...

Можеме да Ви помогнеме

Како член на Baker Tilly International, ние нудиме високо квалитетни ревизорски услуги кои се придржуваат до највисоките стандарди за нeзависност и етика.

Услуги

Оваа веб страна користи Колачиња("Cookies")

Нашата веб страна користи колачињата со цел да овозможиме подобро корисничко искуство. Со користење на нашата веб страна, се согласувате да користиме колачиња.