Последни објави

Бакер Тили Јоанидис

Награда за мрежа на годината

Повеќе...
Бакер Тили Јоанидис

Бакер Тили Јоанидис стана независен член на Baker Tilly International

Повеќе...
Бакер Тили Јоанидис

Светска конференција 2013

Повеќе...
2013

Конференција за Ефективност на Европско-Балканскиот Регион во Букурешт

Иплементација на Софтверот Aud-IT, Проекти на Светската Банка и Европската Банка за Обнова и Развој

Сопственикот на Бакер Тили Јоанидис, М-р Љубица Јоанидис, на 8-ми Ноември 2012 година беше присутна на Конференцијата за Ефективност на Европско-Балканскиот Регион, во Букурешт во организација на Baker Tilly Klitou, на следните теми: Иплементација на Софтверот Aud-IT, Проекти на Светската Банка и Европската Банка за Обнова и Развој, Управување со Големи Проекти за Консалтинг/Ревизија.

Корпоративно видео

Оваа веб страна користи Колачиња("Cookies")

Нашата веб страна користи колачињата со цел да овозможиме подобро корисничко искуство. Со користење на нашата веб страна, се согласувате да користиме колачиња.