Последни објави

Бакер Тили Јоанидис

Награда за мрежа на годината

Повеќе...
Бакер Тили Јоанидис

Бакер Тили Јоанидис стана независен член на Baker Tilly International

Повеќе...
Бакер Тили Јоанидис

Светска конференција 2013

Повеќе...
2013

Конференција за Транспарентност во Финансиското Известување и Трошоците на Капиталот во Приштина

М-р Љубица Јоанидис на 21-ви Ноември 2012 година, присуствуваше на Конференцијата за Транспарентност во Финансиското Известување

М-р Љубица Јоанидис на 21-ви Ноември 2012 година, присуствуваше на Конференцијата за Транспарентност во Финансиското Известување и Трошоците на Капиталот, во Приштина, во организација на Baker Tilly Kosovo во соработка со Американската Комора за Трговија во Косово, на тема: Имплементација на Меѓународните Стандарди за Квалитет.

Корпоративно видео

Оваа веб страна користи Колачиња("Cookies")

Нашата веб страна користи колачињата со цел да овозможиме подобро корисничко искуство. Со користење на нашата веб страна, се согласувате да користиме колачиња.