Последни објави

Бакер Тили Јоанидис

Награда за мрежа на годината

Повеќе...
Бакер Тили Јоанидис

Бакер Тили Јоанидис стана независен член на Baker Tilly International

Повеќе...
Бакер Тили Јоанидис

Светска конференција 2013

Повеќе...
2016

Континуирано Професионално Усовршување

Сопственикот на Бакер Тили Јоанидис, М-р Љубица Јоанидис, редовно посетува предавања за Континуирано Професионално Усовршување

Сопственикот на Бакер Тили Јоанидис, М-р Љубица Јоанидис, редовно посетува предавања за Континуирано Професионално Усовршување и ги исполнува сите предвидени часови годишно согласно законската обврска. Имено, Континуираното професионално усовршување е задолжително и уредено со Законот за Ревизија и истата ја спроведува Институтот на овластени ревизори на Република Македонија (ИОРРМ), секоја година.

Корпоративно видео

Оваа веб страна користи Колачиња("Cookies")

Нашата веб страна користи колачињата со цел да овозможиме подобро корисничко искуство. Со користење на нашата веб страна, се согласувате да користиме колачиња.