Последни објави

Бакер Тили Јоанидис

Награда за мрежа на годината

Повеќе...
Бакер Тили Јоанидис

Бакер Тили Јоанидис стана независен член на Baker Tilly International

Повеќе...
Бакер Тили Јоанидис

Светска конференција 2013

Повеќе...
2012

Положени испити

М-р Љубица Јоанидис, во текот на 2012 година успешно ги положи испитите за:

  • Проценувач од областа на недвижен имот,
  • Проценувач од областа на побарувањата и обврските,
  • Проценувач од областа на Трговско друштво, јавно претпријатие и други правни лица
Проценувач од областа на индустриска сопственост.

Во тек е постапка за добивање лиценци за сите гореспоменати области.

Корпоративно видео

Оваа веб страна користи Колачиња("Cookies")

Нашата веб страна користи колачињата со цел да овозможиме подобро корисничко искуство. Со користење на нашата веб страна, се согласувате да користиме колачиња.