Последни објави

Бакер Тили Јоанидис

Награда за мрежа на годината

Повеќе...
Бакер Тили Јоанидис

Бакер Тили Јоанидис стана независен член на Baker Tilly International

Повеќе...
Бакер Тили Јоанидис

Светска конференција 2013

Повеќе...
2013

Работилница за Аналитички Постапки во Прага

Во периодот од 10 Декември до 12 Декември 2012 година, Љубица Јоанидис присуствуваше на Работилницата за Аналитички Постапки во Прага

Во периодот од 10 Декември до 12 Декември 2012 година, Љубица Јоанидис присуствуваше на Работилницата за Аналитички Постапки во Прага, во организација на Baker Tilly International на тема Аналитички Постапки – Оценки на финансиски информации преку анализа на веродостојноста на односите меѓу финансиските и нефинансиските податоци. Предавањата ги водеа Ian Newman, раководител на Одделот за контрола на квалитетот и Техничка поддршка и Sarah Porthouse, технички супервизор за контрола на квалитетот и двајцата од Главното Седиште на Baker Tilly International.

Корпоративно видео

Оваа веб страна користи Колачиња("Cookies")

Нашата веб страна користи колачињата со цел да овозможиме подобро корисничко искуство. Со користење на нашата веб страна, се согласувате да користиме колачиња.