Последни објави

Бакер Тили Јоанидис

Награда за мрежа на годината

Повеќе...
Бакер Тили Јоанидис

Бакер Тили Јоанидис стана независен член на Baker Tilly International

Повеќе...
Бакер Тили Јоанидис

Светска конференција 2013

Повеќе...
2013

Светска Конференција 2013

М-р Љубица Јоанидис на 24-ти до 30-ти Октомври 2013 година, присуствуваше на Светската Конференција за 2013 година, во Лондон

Сопственикот на Бакер Тили Јоанидис, М-р Љубица Јоанидис на 24-ти до 30-ти Октомври 2013 година, присуствуваше на Светската Конференција за 2013 година, во Лондон, Велика британија, во организација на Baker Tilly International, на повеќе теми организирани од страна на врвни професионалци за меѓународното оданочување и меѓународните ревизорски стандарди заради обезбедување на квалитет во извршување на задачите.

Корпоративно видео

Оваа веб страна користи Колачиња("Cookies")

Нашата веб страна користи колачињата со цел да овозможиме подобро корисничко искуство. Со користење на нашата веб страна, се согласувате да користиме колачиња.